Spray svart

spray

For en vakker glans og glans effekt. Lett å bruke. Gi kaker, sjokolade, cupcakes, kaker eller desserter stil og eleganse. Fungerer bra på marsipan, fondant, buttercream, sjokolade, gumpast, modelleringspasta eller pastillage.

Kake deler 25cm

415-810_0_67a3d09a2958813f63c49b433f524b87

  Wilton Cake Leveler er en enkelt sag for å kutte en kake horisontal. Sagen kutter cleany mens du reduserer krummer. Passer for kaker opptil 25 cm bred og 5 cm høy. I høydejusterbar. Størrelse: 30 x 15,2 cm.

Blomster holder

FP301_0_3ad3dec88bf7a2e31edf2b3cf95ab675

Disse blomstene fra PME gjør kaken din trygg for bruk av ledninger (når du bruker falske eller spiselige blomster). Fyll bildene med vann, skyv dem inn i kaken og fyll dem med friske blomster. Størrelse: medium. Innhold: 12 stk.

Fondant salt karamell

FC96370_0_9752ec735b87bf1907b1db4203990546 (1)

Lag herlige cupcakes og vakre kaker med denne FunCakes-smaken. Den rullede fondant har en flott saltet karamell smak, dette gir en ekstra dimensjon til dine kreasjoner. Bruk fondanten til å dekorere kaker, cupcakes, brownies og kaker eller som et lag mellom kaken din. Den rullede fondant fra FunCakes har forbedret rullekvalitet og en jevnere tekstur. Dette gjør det […]

Silikon form mini kaniner

file_988

Lag morsomme mini-kaniner med denne Wilton silikonformen. Lag med denne bakepannen, for eksempel minikaker, sprø rismat og mer. Flott for påske! Formen er fryser, kjøleskap, mikrobølgeovn, stekeovn sikker til 260 ° C og oppvaskmaskin trygg. Størrelsesform: ca. 23 x 8 cm. Størrelsesbunny: ca. 8 x 3 cm.

Fondant lokk baby blå

file_4213

Vil du dekke kaken din på den enkle måten? Deretter bruker FunCakes klar rullet fondant disk baby blå. Denne fondant-platen er allerede rullet ut og kan brukes direkte til å dekke en kake. Den blåvalsede fondanten har en deilig vaniljesmak. Forberedelse: Fjern fondant-platen fra emballasjen og unroll den forsiktig. Trekk på begge kantene av den hvite folien for å […]

Gele gull

file_2168

Gjør kakedekorasjoner mer dynamiske! Klem på glitrende fargeeffekter med vår klar-til-bruk gel. Flott for prikker, meldinger, vann effekter og fondant aksenter. Prøv det på informasjonskapsler, cupcakes, iskrem og mer!

Konsentrert mat farge lilla

file_7095

Progel fra Rainbow Dust er en svært konsentrert fargestoff! En liten mengde farging er nok til å gi dine kreasjoner en dyp rik farge. Dette betyr at rørene lust lenge. Du kan bruke denne matfargestoff fra Rainbow Dust til fargestoffant, marsipan, smørkrem, svampekake, godtsmelter og mer. Hver gel er pakket i et fargekoordinert og brukervennlig plastrør. Rørene inneholder en […]

Sugarflair pasta farger jule grønn

file_2457

Gi en vakker naturlig farge til marsipan og fondant med Spectral Concentrated Paste Colors fra Sugarflair. Instruksjoner: Farge i liten mengde ved å bruke limen med en ren cocktailpinne eller noe som helst, og knead godt til marsipan / fondant er fullfarget. Legg til mer limefarge for en rikere farge.

Sugarflair pasta farge flamingo pink

file_2369

Med Sugarflair-pastaens fargeflamingo rosa gir du marsipan og fondant en vakker rosa farge! Instruksjoner: Farge i liten mengde ved å bruke limen med en ren cocktailpinne eller noe som helst, og knead godt til marsipan / fondant er fullfarget. Legg til mer limefarge for en rikere farge.