Chocolate Ganache

i-ganache
Chocolate Ganache – en tykk kremet og blank sjokolade krem laget av mørk sjokolade og kremfløte. Flott å bruke som fyll både inne og oppå kaker, muffins, dyppe frukt (obs den vil ikke stive til hard sjokolade) og så mye mer! Du kan også piske den stiv til frosting og piske den enda litt til for en tykkere sjokoladekrem!
INGREDIENSER
450 gr kokosjokolade eller mørk bitter sjokolade.
4,5 dl kremfløte
Valgfri smak – ha i en ss mørk rom.
Ønsker du en mer fluffy ganache til fyll eller frosting ? La massen avkjøle og stivne. Pisk deretter til du får en luftig konsistens.
FREMGANGSMÅTE
  1. Del opp sjokolade i biter eller bruk pakker med ferdigkuttet sjokoladebiter
  2. Varm opp kremfløte på medium styrke
  3. Hold øye med kremfløten og ta den av varmen akkurat i det den begynner å koke.
  4. Hell kremfløte over sjokoladebitene.
  5. Rør om til sjokoladen har smeltet og du har en silkemyk flytende krem.
  6. La massen avkjøle.
Bestemors Beste