Cool Whip Stabilisert krem

coolwhip
Cool Whip kan man kjøpe i USA frossen. Det er en litt tykkere krem som holder seg lenger stabil i fasongen enn vanlig pisket kremfløte. Cool Whip kan ikke kjøpes i Norge og en av grunnene kan nok være at den inneholder mye kunstige stoffer og usunt fett som ikke er så bra for oss! Men en krem som holder formen og er deilig kremete vil vi gjerne ha og da har vi funnet en flott oppskrift som kan erstatte Cool Whip.

INGREDIENSER

1 ts  gelatin uten smak/farge
4 ts kaldt vann
2,5 – 3 dl veldig kald kremfløte
0,7 – 1 dl  melis
1/2 ts vaniljeskstrakt eller 1 ts vaniljesukkerØnsker du den enda litt fastere kan du smelte to Marshmellows i microbølge ovn og blande forsiktig inn i den ferdige piskede kremen.Denne oppskriften gir ca 5 dl krem
Hva kan du bruke Cool Whip til ?
-Fyll i kaker.
-Pynt, som vanlig krem, utenpå kaker og på Cupcakes.
-Til oppsmøring av kaker.
-Til å pynte kaker med sprøyte og mønstertipper.
-Som topping på alle typer søte desserter.Denne kremen kan fryses. Et godt tips er å fryse den i en melkekartong, tre plastikk over og en strikk rundt. Når du trenger krem tar du kartongen ut av frysen, kutter av med skarp kniv så mye som du trenger og legger kartongen med resten tilbake i frysen.

 INSTRUKSJON

  1. Løs opp Gelatin i vann over svak varme
  2. Rør om til den er tykknet, ca 3 min.
  3. Ta den vekk fra varmen og avkjøl
  4. Pisk kremfløte, vanilje og melis til samtidig som du sakte heller i gelatin blandingen.
  5. Pisk godt på høy hastighet til kremen er passe stiv.
EKSTRA TIPS
Vil du ha annen smak på din krem?

Vil du ha annen farge på din krem ?

 

PRODUKTER
Bestemors Beste