Du har ingen produkter i handlekurven.
Steg-for-Steg » Kristtorn

Skap julestemning med dekorerte kaker, kjeks og cupcakes. Så enkelt lager du lekre kristtorn i fondant, gumpaste eller marsipan. |
||
SÅNN GJØR DU DET |
||
![]() |
STEP 1Kjevle ut fondant eller marsipan ca 3 mm tykk. Trykk ut så mange du trnger med en kristtorn utstikker. Du kan bruke ferdig farget masse eller farge den selv med Icing Pasta farger. |
|
![]() |
STEP 2Legg bladene på en skum matte og preg inn streker med en Scribler Needle tool eller annet spisst verktøy. Du kan også bruke en grillpinne! La bladene tørke i fasong, f.eks. i en eggekartong. |
|
![]() |
STEP 3Lag små baller med diameter ca 8-10 mm av rød fondant. For en lekker skinnende effekt kan du til slutt spraye med glansspray eller pudre med Shimmer Dust. |
|
PRODUKTER |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Kilde wilton