Du har ingen produkter i handlekurven.
Diverse oppskrifter » Red Velvet

<
Red Velvet har lenge vært en veldig populær kake i USA og vi begynner jammen å like den godt her i Norge og! Du kan lage den som en Kake, Cupcake, Rullekake, Konfekt, Cakepops eller andre varianter. |
|
INGREDIENSER |
|
Oppskrift til Red Velvet kake
Du kan erstatte Vaniljeekstrakt og farge med Red Velvet Emulsion som har begge deler! |
Oppskrift til krem ost fyll
|
FREMGANGSMÅTE |
|
Fremgangsmåte Red Velvet Kake
Når kakene er stekt avkjøles de i formen i ca. 10 minutter. Deretter velter du de ut på en rist og lar de avkjøle helt. Pakk inn kakene i plast og plasser de i kjøleskapet minimum en time. Dette er for at det skal bli lettere å ta på kremost fyllet uten at kaken smuldrer seg. Fremgansmåte Krem ost fylling
Sett sammen kaken
SE – SPIS – NYT!!!!! Oppskrift fra Joy of Baking- Bilde fra Betty Crocker |
|
PRODUKTER |
|
![]() |
![]() |
![]() |