Du har ingen produkter i handlekurven.
Diverse oppskrifter » Stor 17.mai kake

Her er oppskriften på en stor bløtkake med saftig sukkerbrød. Kaken lages i en langpanne og pyntes med krem og ferske bær i det norske flaggets farger. Hurra! |
|
INGREDIENSER |
|
Bunn:
|
Kakefyll 2 dl bringebærsyltetøy 5 dl Vaniljefyll (gjerne Piano til Tine) 3 dl kremfløtePynt 6 dl kremfløte 5 dl friske eller dypfryste jordbær eller bringebær 1 dl. friske eller dypfryste blåbær (ca) |
FREMGANGSMÅTE |
|
Sukkerbrød i langpanne:Sett stekeovnen på 175 C. Til denne oppskriften på sukkerbrød trenger du en god smurt langpanne på min. 25×30 cm. Dekk bunnen med bakepapir. Visp stiv eggedosis av egg og sukker. Sikt i mel og bakepulver, og bland detforsiktig med eggedosisen med en slikkepott. Hell røren i en den smurte kakeformen. Stek sukkerbunnen i nedre del av ovnen i ca 30 minutter. Løsne kaken med en spiss kniv. Hvelv kakebunnen på rist for avkjøling. Kakefyllet: Pynting av kaken: Fordel bær på kaken, gjerne i et mønster. Sprøyt så kremen rundt. Sprøyt til slutt kremstriper rundt kanten på kaken. |
|
PRODUKTER |
|